Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω  

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

άλλειμμα

         
spread

         

Ερμηνεία:

Τρόφιμο  που αλλείφεται.



Ετυμολογία:



Βιβλιογραφική Τεκμηρίωση:

Standards and labeling of milk fat and spread products in different countries. Lee CL, Liao HL, Lee WC, Hsu CK, Hsueh FC, Pan JQ, Chu CH, Wei CT, Chen MJ.J Food Drug Anal. 2018 Apr;26(2):469-480. 

Novel formulation of low-fat spread using rice starch modified by 4-α-glucanotransferase. Do VH, Mun S, Kim YL, Rho SJ, Park KH, Kim YR.Food Chem. 2016 Oct 1;208:132-41. 

Development of Pistachio (Pistacia vera L.) spread. Shakerardekani A, Karim R, Ghazali HM, Chin NL.J Food Sci. 2013 Mar;78(3):S484-9.



Συνώνυμα:





 Δείτε σχετικές φωτογραφίες της Google »


© Δρ. Δημήτριος Ν. Γκέλης, Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Οδοντίατρος,
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών


Άλλες λέξεις στην κατηγορία Διατροφολογία: