Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω  

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

O Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Iατρός, Ωτορινο λαρυγγολόγος, Οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών  εργάζεται στην περιοχή Φλάμπουρο, Λουτρακίου Κορινθίας, τηλ. 27440 23768, 6944280764.

 Στο Φλάμπουρο Λουτρακίου Κορινθίας διατηρεί ένα σύγχρονο ιατρείο θεραπείας δυσεπίλυτων ιατρικών προβλημάτων, συνεργαζόμενος, γιαυτό με τους αποτελεσματικότερους ιατρούς, κάθε ειδικότητας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Στο διάστημα των 40 ετών της ιατρικής σταδιοδρομίας του έχει εξετάσει πάνω από 85.000 ασθενείς, όλων των ηλικιών.

Έχει κάνει πάνω από 2000 επεμβάσεις στην περιοχή της κεφαλής και του τραχήλου και έχει απευαισθητοποιήσει πάνω από 2000 άτομα, με ανοσοθεραπεία, που έπασχαν από αλλεργική ρινίτιδα και άλλες ΩΡΛ αλλεργικές παθήσεις.

Ο Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη διάγνωση και θεραπεία των ΩΡΛ αλλεργικών νόσων, την αντιμετώπιση της βαρηκοΐας, των εμβοών των αυτιών, της χρόνιας ζάλης και του ιλίγγου, τις διαταραχές της φωνής, την ογκολογία της κεφαλής και του τραχήλου, τη συμπληρωματική ιατρική, την περιβαλλοντική ιατρική, την ιατρική διατροφολογία, την προληπτική ιατρική και ιδιαίτερα  την πρόληψη του καρκίνου.

Ο Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης χρησιμοποιεί κάθε αναγνωρισμένη επιστημονικά διαγνωστική και θεραπευτική μέθοδο, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα υγείας των ασθενών του, είτε αυτή ανήκει στη σφαίρα της Ακαδημαϊκής κλασσικής Ιατρικής , είτε σε κάθε είδος εναλλακτικής ιατρικής..

Στα μέσα βοήθειας που χρησιμοποιεί ο  Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, προκειμένου να βοηθήσει τους ασθενείς του,  περιλαμβάνεται  και η ιατρική εμψύχωση [Μedical Life Coaching], χωρίς την οποία είναι αδύνατον ο ασθενής να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μια σοβαρή νόσο.