Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω  

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

τοματοπολτός

         
tomato puree

         

Ερμηνεία:



Ετυμολογία:



Βιβλιογραφική Τεκμηρίωση:

Techno-functional properties of tomato puree fortified with anthocyanin pigments. Gerardi C, Albano C, Calabriso N, Carluccio MA, Durante M, Mita G, Renna M, Serio F, Blando F.Food Chem. 2018 Feb 1;240:1184-1192. 

nactivation Kinetics of Pathogens during Thermal Processing in Acidified Broth and Tomato Puree (pH 4.5). Dufort EL, Sogin J, Etzel MR, Ingham BH.J Food Prot. 2017 Dec;80(12):2014-2021.

Mitigation strategies in the agro-food sector: The anaerobic digestion of tomatopuree by-products. An Italian case study.Bacenetti J, Duca D, Negri M, Fusi A, Fiala M.Sci Total Environ. 2015 Sep 1;526:88-97. 



Συνώνυμα:





 Δείτε σχετικές φωτογραφίες της Google »


© Δρ. Δημήτριος Ν. Γκέλης, Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Οδοντίατρος,
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών


Άλλες λέξεις στην κατηγορία Διατροφολογία: