Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω  

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ωαλβουμίνη, η

     oalvumi΄ni    
ovalbumin

     οβάλbιουμιν    


     Προφορά


Ερμηνεία:

Το γλυκοπρωτεϊνικό, κύριο συστατικό του λευκού του αβγού



Ετυμολογία:

ᾠὸν (egg) + ἀλβουμίνη (λευκωματίνη, albumin]

Βιβλιογραφική Τεκμηρίωση:

Purification of recombinant ovalbumin from inclusion bodies of Escherichia coli. Upadhyay V, Singh A, Panda AK. Protein Expr Purif. 2016 Jan;117:52-8. doi: 10.1016/j.pep.2015.09.015.

Effect of fertilization on structural and molecular characteristics of hen egg ovalbumin. Duan X, Li M, Ji B, Liu X, Xu X. Food Chem. 2017 Apr 15;221:1340-1345. doi: 10.1016/j.foodchem.2016.11.021.

Enhancement of Skin Permeation and Skin Immunization of Ovalbumin Antigen via Microneedles. Pamornpathomkul B, Rojanarata T, Opanasopit P, Ngawhirunpat T. AAPS PharmSciTech. 2017 Oct;18(7):2418-2426. doi: 10.1208/s12249-017-0730-4. 



Συνώνυμα:





 Δείτε σχετικές φωτογραφίες της Google »


© Δρ. Δημήτριος Ν. Γκέλης, Ιατρός, Οδοντίατρος, Ωτορινολαρυγγολόγος,
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών


Άλλες λέξεις στην κατηγορία Βιοχημεία: